Šití látkových panenek

V dávných dobách se člověk řemeslnou činností udržoval při životě, dnes je obklopen vším, co k životu potřebuje a na tvoření mu nezbývá čas. Možná, že něco uvnitř dnešního člověka uvadá...Zkusme se zastavit, probudit své vnitřní síly a nechat na sebe působit čistotu přírodních materiálů. Možná najdeme svou cestu, kterou jsme dlouho hledali... Při šití látkové panenky do práce vkládáme svůj vlastní obraz člověka.

U nás najdete sady na ušití ručně šitých panenek, skřítků, medvídků, taštiček... Najdete v nich nejen návod a střih, ale i veškerý materiál potřebný k ušití.
V popisu každé sady se dozvíte, kolik ovčího rouna potřebujete na výplň konkrétní panenky.
Do tvorby jistě vložíte sami sebe a nejspíš probudíte své vnitřní dítě, které touží si hrát.

Výhodou takto připravených sad na ušití je, že jakmile panenku ušijete, zůstane vám k dispozici návod spolu se střihem a vy můžete šít další panenky z materiálu, který najdete doma nebo dokoupíte. To znamená, že sada neslouží k ušití pouze jedné panenky!
Pokud už teď víte, že vlastního materiálu máte dost a potřebujete pouze návod a střih, vybírejte z naší nabídky PDF návodů.

Nebudete-li si vědět s něčím rady, neváhejte se na nás obrátit emailem nebo telefonicky. Kontakt najdete v horní liště nebo rovnou zde. Rádi vám pomůžeme.

Naše doporučení: není vhodné tvořit hlavičku panenky v přítomnosti malých dětí. Při jejím tvarování je nezbytné dlouhou jehlou propichovat celý průměr hlavičky, což může na malé děti působit dojmem, že se panence ubližuje.

Výroba látkových panenek je nádherná práce, při které se zastaví čas a vy můžete jen tak být. Ve vašich dlaních se zrodí nová bytost.